23-11-2010

tasjes van viltEen is er af maar ik wil er graag nog een aantal maken, om cadeau te doen voor de feestdagen. Waarschijnlijk gaat het sneller als ik er dan een paar tegelijk ga maken, eerst alle buitenkantjes knippen dan de voering etc.
In het echt zijn de kleuren veel helderder dan op de foto. 
Voor de voering en de achterkant heb ik een  stof van Anna Maria Horner gebruikt en het lint is een stukje uit Alice in Wonderland. De voorkant is van gevilte wol, met zelf gesponnen draden en daarna geborduurd.

One is finished now, but I want to make some more of these to give away as Christmas presents. It will probably go faster if I make a few at the same time, first cutting all the outsides and then the lining etc.
The colours are actually much brighter than in this picture. The lining and the back are made of fabric from Anna Maria Horner and the ribbon has a fragment from Alice in Wonderland on it. The front is wool felt, with yarn I spun myself and embroidered afterwards.

5 opmerkingen:

 1. Dag Tanja,

  Schattig is dit tasje, de tekst erop vind ik heel bijzonder. Degene die ze gaan krijgen kunnen niet anders dan heel blij zijn.

  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel voor je lieve reactie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat mooi!
  Weet je dat er hier naast me op de muur een stukje draad hangt wat ik van jou kreeg tijdens de workshop van Judith Pocz.
  Gaat het goed met je been?
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi Yvette, ik weet nog hoe die draad eruit ziet.
  Met mijn been gaat het goed vooruit, dank je.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat mooi ga je die ook verkopen of op etsy zetten?
  Leslie

  BeantwoordenVerwijderen