09-05-2011

Tentoonstelling

Vrijdag ben ik naar een prachtige tentoonstelling geweest van Ellen Korth. De tentoonstelling heet Utilité en is te zien in de Bergkerk te Deventer tot 5 juni.
Het gaat over mensen die zich in de beslotenheid van hun eigen huis bezig houden met handwerken. Er is werk te zien en foto's en er is geluidsmateriaal van de interviews. Alles is prachtig vormgegeven.
Ellen is afgelopen najaar bij mij en Nicolien langs geweest, en heeft foto's gemaakt en ons geinterviewed.

Last Friday I went to a beautiful exhibition by Ellen Korth. It's called Utilité and you can see it at the Bergkerk in Deventer until 5 June.
It's about people who occupy themselves with crafting within their own home. On display there is work, pictures and audio material from the interviews. Everything is beautifully designed.
Ellen visited me and Nicolien last fall, and took pictures and we had a chat.
Mijn werk en brief in de tentoonstelling
Nicoliens werk
Fotomuur met de geluidsinstallatie
Afgelopen zondag is er ook een tentoonstelling geopend in Galerie Agnes Raben en is het prachtige boek gepresenteerd dat bij de tentoonstellingen hoort. Voor meer informatie zie http://www.galeries.nl/mijngalerie.asp?galnr=1605&marge=10

Last Sunday the partner exhibition opened in Gallery Agnes Raben and the amazing book was presented that goes with the exhibitions. For more info visit http://www.galeries.nl/mijngalerie.asp?galnr=1605&marge=10

2 opmerkingen:

 1. Tanja...die koninginnendagjas...
  Heb je wat van die schattige broches verkocht?

  liefs
  yvette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Yvette, nee nog niet, die broches zijn voor de markt in Deventer. Misschien had ik die mevrouw er een aan moeten bieden! Die zag er echt geweldig uit hè?

  groetjes Tanja

  BeantwoordenVerwijderen